tisdag 20 maj 2014

Min Bro

Vi har inte en exakt en typ av bro utan har blandat ihop olika broar till en.
Våran bro är en blandning av ett fackverks bro och en bågbro. Vi valde just dessa typer för att Nicklas sa att fackverks bro klarar av mer för att då kommer vikten på alla glasspinnar men ifall man tillexempel lägger pinnarna sida vid sida så är det en större channs att det går sönder.Men vi valde bågbro för att vi tyckte att det såg bra ut och för att båtar ska kunna åka. 
















Våran bro liknar denna väldigt mycket. 
Denna bro ligger vid Dellenbaden, jag hitta inte exakt när den var gjord men denna bild togs 9 November 2009. Vi har också en bro barnan som bilar kan köra på medans vi också har segelfri yta. 

                                                          Den påminner också om tower bridge som ligger                                                          i london fast istället för att vi har torn så har vi en                                                          bågge.


Jag vet inte riktigt var vi har kommit på våran ide men vi börjar iallafal att skissa en båg bro och efter som att fackverks bro var bra så tog vi med det också. Vi har fackverks bro på bågen, men vi har bara glasspinnar som ligger jämte varandra på bro barnan.Vi vill ju att bro barnan ska hålla så har vi 3 lager glasspinnar.
      Vi har inte hunnit klart 






Väster bro som ligger i Stockholm öppnades 1935.600 meter lång 




1 kommentar:

  1. Du är en okey zobei jag villll byga en broo övver macdomnsalds. :)

    SvaraRadera