onsdag 20 mars 2013

barn kan inte tänka lika bra !

skola maten 

eleverna i skolorna äter inte maten för att dom inte tycker att den är god. Barnen blir sämre i skolan.skolorna får pengar för att göra mat som vi kan äta men nu värkar det inte som om eleverna äter något.Mer cafer på skolorna, barnen kan inte tänka på grund av maten maten är väldigt viktigt för barnen dom kommer aldrig annars att orka med skolan och dom kan inte tänka lika bra som dom egentligen är för att dom är hungriga. Jag tycker att skolorna ska låta eleverna  får bestämma vad dom vill äta en gång i veckan så att dom äter för då kommer allt fler elever att börja tycka att maten är god och då kommer mer elever äta i skolan och då blir dom att smartare.

Varje skola borde också ha ett cafe med bröd eller bullar så dom kan få i säg lite mat.Dom senaste åren så har eleverna blivit sämre i skolan och jag tror att en av anledningarna är att dom inte äter mat och inte kan tänka lika bra som dom gjorde för.

eleverna kommer bara att bli sämre och sämre i skolan så jag tycker att det är nu  man borde ta tag i skolan och ge eleverna bättre att och vad dom tycker är got. Man får inte glömma att eleverna fortfarande växer och behöver massor av mat så att dom växer och om dom inte växer så växer inte hjärnan heller då det är väldigt viktigt att dom äter.
Ge skoleleverna bättre mat så att dom blir smartare och sluta klaga på att dom har blivit mycket sämre när ni inte ger dom mat så att dom växer och blir smartare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar